Skal der suppleres på legepladsen? Vi er ikke for fine til den slags…

Der er ingen tvivl om, at de store ”forchromede” projekter, med flotte illustrationer og visualiseringer er fede.

Men oftest er virkeligheden en anden. En virkelighed med en eksisterende legeplads, man egentlig er meget godt tilfreds med, men som ”hænger” lidt, og lige mangler lidt for at være rigtig god.

 

Og det er faktisk sådan en meget typisk opgave hos AP-leg, og dem kan vi egentlig ret godt lide. Vi besøger kunden, kigger på hvad der kan bi-beholdes, og hvad der ikke kan svare sig at reparere mere på. Og det er helt lavpraktisk holdt op imod hvad nye redskaber koster.

 

Herefter kommer snakken om at supplere på legepladsen. Det gælder her om at få klarlagt hvad det er man ønsker. Skal de større eller mindre søskende tilgodeses, eller skal der laves mere ”opholds-rum”, så pladsen egner sig mere til familiekomsammen, eller noget helt tredje.

 

Når det er på plads, kommer vi med bud på dels reparationen af den eksisterende plads, og så hvilke redskaber der kan indgå som nyt. Man skal holde tungen lige i munden her, for man må ikke ændre på de eksisterende anlæg, og faldområderne må ikke overlappe hinanden. Og den del står vi inde for, så der ikke bliver problemer senere hen, når legepladsinspektøren kommer forbi.

 

Vi kan supplere på stort set alle legepladser, da vi forhandler en bred vifte af brands. Og vi har montører med speciale indenfor hver deres felt, nogle med reparation, nogle med montering af nyt, og andre med stor viden om belægninger. Belægningerne er et kapitel for sig, og her kan man virkelig pifte et område op. Det er nemlig muligt at lave de populære fuldstøbte gummibelægninger rundt om/under eksisterende legepladsredskaber.

 

Du kan se et eksempel på udbygning her. Man havde i forvejen en populær ”tarzan-bane”, men man manglede et sted at holde ”helle” eller blot hvile og hyggesnakke. Vi fik målt ud til at der faktisk var plads til en frithængende fugleredegynge i midten af tarzan-banen. Gyngestativet var råddent, og blev pillet ned, og faldunderlaget blev bibeholdt og udvidet, så det kom til at passe til et dobbelt-gyngestativ, med plads til 2 alm dækgynger og en stor Ø120 fuglerede gynge.

På den måde kom man i mål med en løsning med en hvis størrelse, uden økonomien løb løbsk.

 

Skal vi også komme ud til jer til en snak om mulighederne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *