Reparation af legepladsen, hvordan foregår det egentlig?

Så er vi tilbage efter en god sommerferie, eller det vil sige, vi har holdt ferie på skift, sådan at vi har kunne betjene jer kunder, selvom der er ferie.

Normalvis er sommerferien lidt en sløv periode, men i år har der været fuld knald på, sikkert som et efterslæb/resultat af corona.

Særligt vores reparationsafdeling har der været pres på. Måske et resultat af, at vi har været lidt bedre til at gøre opmærksom på at den eksisterer, og at kunderne har fået øje på hvor meget der faktisk kan lade sig gøre.

Men hvordan foregår det egentlig, og hvor meget kan lade sig gøre? Det starter altid med et besøg, hvor vi kigger tingene igennem. Indimellem står det desværre klart, at legepladsen er så slidt, at det ikke er lønsomt at reparere.

Men derfra er næsten alt muligt, takket være vores snedkerværksted(vi er jo udsprunget af et snedkerfirma), samt vores lange række af underleverandører der kan levere tæt på alt i diverse smådele.

Vores konsulenter måler de defekte redskaber op(det kunne være mig), og tager billeder af det hele. Hjemme igen går planlægningen igang. Vores afdelingschef har et super indgående kendskab til de forskellige mærkers opbygning, og enkeltdeles konstruktion, dimension og materiale.

På snedkerværkstedet bliver stolper fræst, med sport og udskæringer som originaldelene, plader bliver skåret til til trappetrin, tage osv, og sidst bliver de træbeskyttet og malet.

Vores underleverandører går samtidig igang med at producere klatrenet osv. Det hele foregår ved danske virksomheder, så leveringstiden er overskuelig.

Et andet firma leverer alle beslag, kuglelejer osv i rustfrit stål.

Når alt er klar, rykker montørerne ud, og samler det hele ude på pladsen. Og får samtid styr på manglende faldunderlag og hvad der nu ellers er af typiske fejl og mangler.

Så når du hyrer os til reparationen af legepladsen, er der mange om opgaven, for ALLE mand kan ikke være eksperter på ALLE områder. Men vi samler trådende. Så når du måske spørger mig om noget på en opgave, og jeg ikke ved det(og der er meget jeg ikke ved), så er der helt sikkert en jeg kan spørge, og give dig et godt svar.

Og sådan er det også med reparationerne, der finder vi også den bedste mand til den specifikke opgave.

Du kan læse mere om reparation af legeplads HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *