Legepladsens stille dræber

Hvad er det egentlig der er farligt på legepladsen? Der er selvfølgelig de helt oplagte ting, med faldunderlag der ikke lever op til kravene, samt slidte og defekte redskaber. Det ser vi hele tiden i sikkerhedsrapporterne fra legepladsinspektørerne.

Men ligeså ofte finder vi anmærkninger omhandlende algedannelse på redskaberne. I sig selv ikke det store problem. Udover naturligvis møgbeskidte unger, med dårlig mave, efter de har kravlet rundt i fedtede alger, og efterfølgende puttet fingrene i munden. Ok, det er jo sådan set et problem. Men at redskabet ikke er særlig indbydende, er måske nok mere et kosmetisk issue, som blot gør legepladsen mindre interessant at opholde sig på.

Hvad værre er, at algerne giver glatte og fedtede overflader, med større risiko for fald som følge.

Algerne holder på fugten i træværket, og dermed går det langt stærke med at der bliver dannet råd. Og det er noget skidt, for er der råd i mere end 25% af godstykkelsen på stolperne i anlægget, så skal de skiftes. Og det ender oftest i et nyt anlæg.

Derfor giver det rigtig god mening at få styr på algerne, få dem renset væk, inden de rigtig får fat.

Og hvorfor er det så vigtigt LIGE nu??? Det er fordi vi lige om lidt går ind i den fugtige periode. MEN, algerens udføres bedst mens det er tørt. Så derfor er det faktisk smartest at tage affære med det samme.

Det er ikke raketvidenskab, men det kræver tid og knofedt. Men du kan også hyre os til det, og samtidig lade os lade os tjekke og reparere legepladsen, så den bliver mere indbydende, og holder længere.

Du kan læse mere om vores reparationsafdeling HER

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *