Gør den lokale natur attraktiv med udendørs fitness

Fitness er kommet for at blive og i takt med, at fokus på at bevæge os mere i hverdagen bliver større og større, giver det god mening at se på, hvordan man i højere grad kan trække folk udenfor og benytte naturen til den daglige eller ugentlige motion.

Selv synes vi her hos AP Leg, at udendørs fitness er en fantastisk måde at komme ud at bevæge sig på. Frisk luft er mindst lige så sundt for sjæl og krop som selve motionen er, så derfor synes vi, det giver rigtig god mening at hjælpe foreninger eller private ildsjæle med at etablere udendørs fitnessarealer i lokale områder.

Hvad er et udendørs fitness?

Udendørs fitness er i bund og grund, hvad man selv gør det til, da alt lige fra kævler og tykke grene kan bruges til fitnesstræning. Men, skal man se på det med mere professionelle øjne, kan et udendørs fitness også være en motionscykel, romaskine og fitnesstårn med mere i rustfri materiale, som kan benyttes i et område af skoven eller i forbindelse med den lokale legeplads – altså maskiner som man kender det fra fitnesscenteret, bare i et andet design og materiale.

Hvorfor etablere et udendørs fitness?

Det er godt at komme ud i naturen og mærke, hvordan vinden blæser i håret og solen varmer kinderne. Selvom det er godt at komme afsted i et fitnesscenter for at bruge kroppen, er det ikke helt den samme oplevelse, da luften ikke er frisk og omgivelserne ej heller afslappede. For det er netop, hvad et udendørs fitness kan give: træning i afslappede og rolige omgivelser.

Dette er også grunden til, hvorfor udendørs fitness i højere grad bliver mere og mere populært. For det giver den enkelte mulighed for at fordybe sig samt mulighed for at koble helt fra uden at skulle tage hensyn til andre i nærheden.

Få hjælp til sammensætningen af et udendørs fitness

Et udendørs fitness er slet ikke så besværligt eller kompliceret, som det lyder. For med etableringen af nogle ganske få maskiner, bliver det specifikke område med ét forvandlet til et attraktivt sted at lægge vejen forbi for både unge og ældre. Det kræver ikke samme mængde udstyr som et helt fitnesscenter. Nogle ganske få maskiner kan være rigeligt til at trække motionister og andre til.

Vil du/I gerne have hjælp til, hvordan man skaber det mest attraktive udendørs fitness, eller hvilke maskiner der er at foretrække frem for andre, hjælper AP Leg dig gerne med råd og vejledning. Det skal være sjovt at træne udendørs, og det er netop, hvad vores fokus er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *