Skolegårdens ekstra dimension

Vi magter næsten ikke at høre mere om hende der Corona, så lad os da i det mindste tage den positive kasket på.

Mine børn har bestemt ikke nemmere ved at sidde stille, end alle andres børn. Så at være “spærret inde” i skoleklassen har ikke altid været nemt.

Så det var faktisk rimelig kærkomment at hende der Corona dikterede at børnene skulle ud, og opdeles i mindre grupper, og at undervisningen i vid udstrækning skulle foregår udendørs.

Eneste malurt i bægeret var, at skolen ikke rigtig var indrettet til det, så det hele blev lidt intermistisk.

Heldigvis, kan der i mange tilfælde gøres meget, med små midler. Hos AP-leg, bygger vi jo rigtig mange legepladser, også på skoler og i institutioner, men lige nu, oplever vi en større efterspørgsel på at gøre skolernes lidt grå og triste asfaltbelægninger, til spændende rum for læring og leg.

Nogle af de opgaver har været stillet, har været “king-size-landkort”, hvor eleverne har kunne gå fra land til land. Kørebaner, hvor eleverne kunne træne trafikreglerne, geometrisk figurer der kunne måles på osv osv.

Desuden har der været efterspørgsel på optegninger, der kunne hjælpe børnene til at genoplive de gamle klassiske udendørslege.

Ligesom et spændende faldunderlag kan tilføje en ekstra dimension til legepladsen, kan grafik støbt på skolegårdens cement/asfalt også skabe helt nye muligheder.

Vi kan nok ligeså godt indse det, at Corona vil efterlade os med mange ændringer af vores hverdag, på godt og ondt, så vi kan ligeså godt indrette os på det.

Grafikken i skolegården hjælper vi meget gerne med. Har du idéen, har vi nok løsningen…

Du kan se lidt mere om vores Thermoplast belægninger HER

Og du kan læse lidt mere generelt om mulighederne indenfor belægning HER

Bedste hilsner, Klaus Nielsen, Konsulent hos AP-leg og far til 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *