Savner du bedre muligheder for bevægelse i København?

træning i naturen

Savner du bedre muligheder for bevægelse i København?

Hjælp til selvhjælp: Sådan skaffer du økonomi til udendørs fitness, boldbane, legeplads mv.

Lad mig sige det med det samme. Hvis du læser videre her, har du gode muligheder for at hjælpe dig selv til at få de udendørs aktiviteter du drømmer om!

Hvis du er hyppig læser her her på siden, er du nok som os, interesseret i at der er så gode muligheder som muligt for udendørs aktiviteter, såsom legepladser, fitnessbaner, boldbaner mv. Men du er sikkert også indimellem frustreret over hvor slidte tingene er, hvis de overhovedet er der.

Typisk har man noget ”man-power” til rådighed, og alle idéerne, men løber lynhurtigt ind i økonomi som modspiller.

Men det er her nedenstående bliver interessant.

Sidder du i en boligforening, idrætsforening eller et andet fællesskab i Københavns kommune, så er der faktisk en gylden chance for at hjælpe sig selv.

Der er mulighed for at søge puljemidler til både reparation af eksisterende anlæg, og faktisk også til etablering af nye anlæg.

Det vægtes at brugerne bliver inddraget i projektet. (Det kan der være mange gode grunde til, eks ejerskab og engagement i tingene, samt aktivering af brugere).

Desuden er det altid et plus i ansøgninger, sådan helt generelt, at man kender sit budget.

Og det er her VI gerne vil hjælpe. Vi kender ALT til reparation af legepladser, træningsbaner og fitnessbaner, og bistår gerne med et konkret tilbud på udførelsen af jeres projekt. Så budget-delen, den hjælper vi med.

Du skal blot invitere os. Det kan du gøre her: KONTAKT

 

Det er et uforpligtende tilbud, så du er ikke ”tvunget” til at benytte os i tilfælde af at dit projekt går igennem. Men vi stoler så meget på skarpheden af vores tilbud, at vi godt tør ligge arbejde i det, uden at der er aftale om at vi også FÅR opgaven.

Du kan læse alt om ordningen hos Københavns Kommune HER

MEN, DU SKAL RUBBE NEGLENE, FOR ANSØGINGNSFRISTEN ER 1. MARTS!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *