Kørestolsvenlige legepadser

En kørestolsvenlig legeplads kræver høj fleksibilitet i forbindelse med etableringen.

Ovenstående er er vores mærkesag, og indimellem får vi opgaver hvor det virkelig skinner igennem, og hvor vi virkelig kan bevise vores værd og styrke.

Ikke alle børn er ens, og indimellem møder vi legeplads-brugere, der ikke har helt samme forudsætninger som børn er flest.

Kørestole er sjældne på legepladsen, både fordi der ikke er ret mange kørestolsbrugende børn, men også fordi få legepladser imødekommer kørestole særlig godt.

Kørestolsvenlige legepladser

Er ikke fremmede for os, men vi har til gengæld brug for input fra brugerne, for at ramme de tilpasninger der skal til.

Vi har masser af kørestolsvenlige legeplads redskaber i vores program af vedligeholdelsesfrie legeredskaber, herunder kørestolsvenlige gyngestativer, trampoliner med kørestolsramper.

Et udsnit af disse redskaber kan du se Her.

Naturlegeplads til kørestol

Men hvad med naturlegepladser, tilpasset kørestole? Hvis jeg selv skal sige det, er vi nok markedets mest fleksible partner på det område. Vores leverandør og producent har til huse kun 10 km fra vores hovedsæde, hvilket giver en unik mulighed for sparring, og tilpasning af eksisterende redskaber, eller helt unikke konstruktioner tilpasset kunden/brugerens specifikke krav og ønsker.

Og det er sådan en plads du ser et udsnit af her. Sandkassen er designet med ramper, med forudbestemt hældning, sådan at en kørestol kan køres op på plateauer, og køre ud på den anden side.

Ved plateauet er der adgang til lille sandhejs, samt et sandbord som kørestolen kan køre ind under. Over plateauet er der etableret solsejl, med begrænset uv-gennemgang.

Altsammen udført i Robinie kernetræ, samt Douglas gran.

Faldunderlag

Legepladsen står ikke alene, og vi kan etablere gummibelægninger med niveaufri overgange, i forbindelse med flisebelægninger. Dette giver et superflot og brugbart resultat. Kig bare på billederne.

Du kan læse om, og se flere af vores forskellige typer af faldunderlag HER

Og bemærk, legepladsen er jo ikke færdig her, men vi er godt i gang😊

 

Har I også særlige ønsker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *