Ny legeplads, derfor er alder vigtig

Ny legeplads, men til hvilken aldersgruppe?

Forleden var jeg ude at føre tilsyn på en af de nye legepladser vi er ved at bygge i et almennyttigt boligselskab. Egentlig klarer gutterne skærene selv, men for mig som konsulent er det rart at følge lidt med i hvad de støder ind i af problemer undervejs i processen, og for ved selvsyn at se legepladsen tage form.

Indimellem ser jeg nye ting på på produkterne, og indimellem bliver jeg også bekræftet i hvad vi gør.

Denne sag er faktisk en af  de bedre, og det takket være optakten fra kundens side. Han havde nemlig over tid iagtaget børnene og deres forældre på legepladsen.

Løbende havde han noteret ca alder på børnene, hvad de bedst kunne lide at lege med osv osv. Og lige præcis den øvelse, var en uvurdérlig information. For med den i hånden, kunne jeg ret nemt finde præcis de produkter der ville ramme bedst.

Legeplads til børn i børnehavealderen

Uden at skulle gå helt i detaljer, lød opgaven på at bygge en nye legeplads, i vedligeholdelsesfrie materialer (så bliver drift-folkene også glade), henvendt til børn i den lave ende af børnehave-alderen. Dvs et legeanlæg hvor der er masser af aktiviteter der handler om at føle, se, tale, genkende mv, altsammen fra jordniveau, dvs, uden at børnene nødvendigvis kan klatre endnu.

Sikkerhed på legepladsen for de mindre børn

Rutschebanen kunne tilgås uden at man nødvendigvis har lært at klatre. Det anlæg vi endte med at tilbyde, havde en lille rutschebane på max 1 meters højde, som er meget nem at tilgå, samt en høj rutschebane, som KUN kan tilgås hvis man kan klatre.

På den måde kan man også styre at de små ikke får bevæget sig ud i noget de ikke er klar til.

Ovenstående er egentlig logik, men hvis opgaven lyder på at bygge en legeplads til alle aldre, så bliver det straks MEGET sværere, medmindre man selvfølgelig har et stort område, og et stoooort budget.

Men her stod jeg så, og blev ret imponeret over hvor mange aktiviteter der faktisk var tænkt ind, i et relativ lille legeanlæg.

Ny legeplads, med frit valg på farver

Så skal der nyt anlæg op i børnehaven eller i boligområdet, ja så kan jeg varmt anbefale vores 8026 legetårn. Som udover at have en masse fede finesser, også kan farvetilpasses til det miljø det skal stå i, vel at mærke uden ekstra omkostning!

Du kan se 8026 anlægget HER, eller se mere om vores legetårne HER

Og hvis du bare gerne vil i kontakt med os, for en dialog om jeres ønsker til legepladsen, så kan du klikke HER.

Nedenfor kan du se lidt billeder fra byggepladsen, af nogle af de indbyggede aktiviteter og detaljer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *