fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Ender DU med balladen??? Sikkerhed på legepladsen

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories

Det kan du faktisk ende med, hvis ikke du tager dine forholdregler. Det er simpelt nok, og du kan få gode råd lige her nedenfor fordi vi har netop skrevet om, hvem der ender med ansvaret, når uheldet er ude på grundejerforeningens legeplads.

 

Hvem har ansvaret på legepladsen i private grundejer og andels-foreninger?

Det er ejeren, og altså i sidste ende foreningens medlemmer der solidarisk er ansvarlige for legepladsen. Er uheldet ude på legepladsen, er det foreningen og dens medlemmer der kan blive gjort erstatningsansvarlige. Heldigvis har de fleste ejerforeninger tegnet en forsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Men der hvor man som bestyrelse i en ejerforening skal være skarp, er ved at sikre sig at man opfylder de krav der står med småt med hensyn til legepladsens sikkerhed.

Hvad er kravene?

Som oftest stilles der krav om at legepladsen er bygget med redskaber der er EN1176 certificeret, og altså godkendt til brug på offentlig tilgængelige områder, samt at redskaberne er i en sikkerhedsmæssig forsvarlig Stand. Dette kan sikres ved en årlig sikkerheds inspektion fra en uvildig sikkerhedsinspektør. Med sikkerhedsrapporten i hånden, kan man som ejerforening dokumentere sine handlinger på sikkerhedsområdet, og ligge en plan for fremtidigt vedligehold.

APLEG kan hjælpe.

AP leg formidler kontakten til en uvildig legepladsinspektør, og sørger samtidig for at det er til den rigtige pris. Er der kritiske fejl og mangler i rapporten, udarbejder vi tilbud på reparation- udført af uddannede legepladsmontører. Er du i tvivl, så er vi ikke mere end et telefonopkald væk.

 

 

Leave a Reply

Vil du vide mere?

For yderligere information, ring på

43 61 27 75

eller skriv til apleg@arnepedersen.dk