fbpx

Fondsansøgning

Fondsansøgning

Hjælp til at søge midler til din nye legeplads

Det her siger vores kunder om os

Kæmpe hjælp i processen med at få en ny legeplads.

Susan Nielsen

En fornøjelse at arbejde sammen med AP leg. Styr på processen fra A-Z

Michael Møller

Ofte bliver legepladser, sportsbaner og udendørsfitness baner brugt af mange forskellige brugere, og ikke kun af dem der helt konkret har anlagt/betalt den.

Ofte med det resultat at pladsen er overbebyrdet, nedslidt, utilstrækkelig, eller måske slet ikke etableret endnu. Dette på trods af pladsen er, eller kunne være et samlingspunkt.

 

I en tid med større og større fokus på sundhed, trivsel, frisk luft og sammenhold, for alle, og i alle aldersgrupper, er det oplagt netop at skabe bedre rammer for dette. Helt konkret drejer det sig ofte om en ny spændende legeplads i nærområdet, udendørs fitness ved den lokale idrætsforening, bålhytter og shelters i eksisterende naturområder e.lign.

 

JERES ANSØGNING

Ofte er idéerne og initiativet stort, men midlerne små. Heldigvis er der fonde, som aktivt støtter projekter der gavner og samler lidt bredere. Som kan være med til gavne den generelle sundhed, fællesskabet og trivslen. Så det er faktisk ikke umuligt.

 

En fonds-ansøgning kræver ofte noget benarbejde, og at det er tænkt igennem hvad det almennyttige perspektiv egentlig er. Vi vil meget gerne hjælpe til, men inden vi kommer ind i billedet skal projektet defineres. 

 

JERES IDE

Jeres idé. Den er det bærende element. Den skal være klart defineret, og det er vigtigt at den fremmer det almene perspektiv, og hvordan jeres projekt vil fremme sundhed, trivsel og sammenhold.

 

Aktiviterne i projektet skal relatere direkte til idéen, og være med til at styrke det nære fællesskab. Er aktiviteterne interessante for det brede publikum? Vil aktiviteterne virke inkluderende for medlemmerne i foreningen, området eller lokalsamfundet?

 

JERES MÅLSÆTNING

Målsætning, det er altid en god idé at være konkret på succeskriteriet. Hvad kan jeres projekt bidrage med i det samlede billede?

 

Jeres organisation, hvem er i? Hvor mange er i? Hvad er JERES aktivitet? samarbejder i med andre? Samarbejder i med skoler og institutioner? Hvem er jeres målgruppe? Er der andre der støtter jeres projekt. Er I en forening, er det en god idé at vedlægge vedtægterne.

 

JERES ØKONOMI

Økonomi det er vigtigt at vide hvad projektet koster. Her kommer vi ind i billedet. Vi beregner hvad etablering osv vil koste, i samarbejde med jer. Desuden kan vi være behjælpelige med illustrationer og beskrivelser. I skal finde ud af hvor stor en del I selv kan finansiere, præcis HVAD I ønsker fondsmidler til, og hvem der eventuelt kunne være med til at finansiere projektet.

tag kontakt nu

"Jeg kommer gerne ud, helt uforpligtende. Sammen gennemgår vi løsninger, priser og muligheder"

Det her er Klaus Nielsen. Han er legeplads konsulent, og kan udover at designe legepladser, også hjælpe med at få tingene sat i system. Også hvad angår fondsansøgninger.

Vil du vide mere?

For yderligere information, ring på

43 61 27 75

eller skriv til apleg@arnepedersen.dk