APLEG

Vores mission er, at få børn mere udenfor og lege. Derfor har vi et kæmpe sortiment af produkter og redskaber til børn, som skal lege mere og udfordres på en sjov måde.   


Se produkter


Læs mere om i vores kataloger

Unikke løsninger
i naturlige indpakninger

Udviklende leg

Om det er sørøverborg, eller parkourbaner, så kan vi hjælpe med at lave en løsning der imødeser jeres behov. 


Se mere her

Sikkerhed for de små

Alt hvad vi laver skal være sikkert. Derfor har vi et ekstra stort fokus på, at lave legepladser, der i alle aspekter er sikre at opholde sig på. Ved du hvem der har ansvaret? Læs vores guide her.


Se mere her

Leg til børn i alle aldre

En stor del af vores sortiment består af redskaber til udendørsfitness. Vi kan lave lige den løsning der passer til jeres areal. 


Se mere her

Det her siger vores kunder om os

Jeg giver gerne 5 stjerner til APLEG for deres service og professionalisme.

August Møller-Jensen – RIngsted

Vi fik lavet service på vores legeplads i andelsforeningen, og sparede virkelig mange penge sammenlignet med, hvis vi skulle have lavet en ny.

Lone Kamro

APLEG | Jeres leverandør af sikre, inspirerende og sjove legepladser. 

Velkommen til AP-leg. NY legeplads, sportsbane, reparation eller inspektion? Vi hjælper dig HELE vejen. Altid i øjenhøjde, og med fokus på det gode håndværk. Vi er ret nemme at komme i kontakt med, du skal faktisk bare klikke på “messenger-ikonet” i bunden til højre, så har du din personlige kontakt hos AP-leg med det samme.

tag kontakt nu

“Jeg kommer gerne ud, gratis og uforpligtende. Sammen kan vi gennemgå muligheder og priser”

Det her er Rene Starup. Han er afdelingsleder i APLEG. Han har en masse dygtige medarbejdere ansat, som gerne kommer ud til dig og ser hvad i har af muligheder. Vi er meget flexible, og kommer geografisk rundt i hele landet. Tag kontakt med det samme, og lad os sætte en aftale op.


BOOK MØDE NU

7813_INOX_a
Motionscykel
Romaskine
2983
3508
3580
70102
LC550
LC115
500063
1460
413
441
sp1030