fbpx

Hegn

Hegn

Dekoration | Mindre støj | Mere sikkerhed

Hegn som dekoration

Hegn behøver ikke være kedelige og grå. De kan laves så de indgår som en bygningsdel, eller dekoreres i farver og udformninger.

Mindre støj med hegn

Hegn kan modvirke støj, og har derved flere direkte fordele. Udover at "hegne" noget ind, kan det altså have flere effekter på et område.

Hegn som sikkerhed

På legepladser især, skaber hegn et sikkerhedsnet for de små. Det kan bruges til at give ro i maven og sikre at ingen små stikker af.

Hos AP-Hegn leverer vi unikke hegnsløsniger, store som små, til skarpe priser!

Alle typer hegn

Vi leverer hegn af alle typer. Trådhegn rundt om sportsbanen, sikringshegn, støjhegn eller plankeværksløsninger efter ønske.

Flexible løsninger

Skal hegnet tilpasses de øvrige omgivelser, kan vores snedkerværksted producere unikke hegn efter ønske.

Hegn er ikke bare hegn

Udover selve hegnet, leverer vi også låger og porte, så løsningen bliver helt gennemført.

 

Det her siger vores kunder om os

Det gør mig glad, at legepladsforhold tages alvorligt, og at APLEG var så hurtige til at sende os et løsningsforslag.

Lissie Nielsen - Køge

Vores lokale legeplads var i dårlig forfatning, men APLEG reparerede og udskiftede det der skulle til for at den igen var sikker.

Emma Liv Jensen

Hos AP-hegn er vi specialister i opsætning af hegn, og kan tilbyde en bred vifte af løsninger. Vi er udsprunget af en snedkervirksomhed, og er dermed vant til at arbejde med specialtilpassede løsninger.

Intet er for småt, og intet er for stort er vores motto.

Små opgaver, som reparation af et eksisterende plankeværk eller hegn løser vi også. Snedkerværkstedet producerer de brædder/reservedele der skal til, og vores montører reparerer på stedet.

 

Vi bygger både for private og virksomheder.

Priser på opsætning af hegn og plankeværk kan variere en del, alt efter materialer og forhold. Derfor skilter vi ikke med en fast pris. Derimod møder vi hellere end gerne op, kigger på opgaven, og giver en fast pris, som ikke ændrer sig undervejs i processen.

 

Skal der bygges et nyt hegn eller plankeværk rundt om haven, klarer vi også den. Fra opmåling, til forslag om materialer og form hjælpes vi ad.

Vi løser hele opgaven fra start til slut. Står der en hæk eller anden beplantning, kan vi også stå for at fjerne den, inden opstart på montering af den nye løsning.

 

Få hjælp fra vores kompetente byggeleder. Det er ikke lige meget hvilket hegn, og hvilke materialer der benyttes, og en forkert kombination af materialer, kan blive en uholdbar løsning. Derfor hjælper vi med materialevalg inden opstart- så du er sikker på at dit nye hegn/plankeværk får den levetid du ønsker.

 

Vi bygger ikke kun hegn af træ!

 

Selvom er vi er stolte af vores traditioner indenfor træarbejde, er vi ikke begrænset til kun at arbejde med træ. Stål og kompositmaterialer er ofte gode løsninger hegn med høj styrke, lang levetid og et minimum af vedligehold.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere og leverandører. På den måde kan vi levere præcis den løsning DU har brug for.

Kontakt vores hegn-specialist

Rene Starup

Afdelingschef Ring op for mere info og pris

Vil du vide mere?

For yderligere information, ring på

43 61 27 75

eller skriv til apleg@arnepedersen.dk