HEGN SOM DEKORATION OG NYTTE

Hos AP-hegn er vi specialister i opsætning af hegn, og kan tilbyde en bred vifte af løsninger. Vi er udsprunget af en snedkervirksomhed, og er dermed vant til at arbejde med specialtilpassede løsninger.

Intet er for småt, og intet er for stort er vores motto.

Små opgaver, som reparation af et eksisterende plankeværk eller hegn løser vi også. Snedkerværkstedet producerer de brædder/reservedele der skal til, og vores montører reparerer på stedet.

Vi bygger både for private og virksomheder.

Priser på opsætning af hegn og plankeværk kan variere en del, alt efter materialer og forhold. Derfor skilter vi ikke med en fast pris. Derimod møder vi hellere end gerne op, kigger på opgaven, og giver en fast pris, som ikke ændrer sig undervejs i processen.

Skal der bygges et nyt hegn eller plankeværk rundt om haven, klarer vi også den. Fra opmåling, til forslag om materialer og form hjælpes vi ad.

Vi løser hele opgaven fra start til slut. Står der en hæk eller anden beplantning, kan vi også stå for at fjerne den, inden opstart på montering af den nye løsning.

Få hjælp fra vores kompetente byggeleder. Det er ikke lige meget hvilket hegn, og hvilke materialer der benyttes, og en forkert kombination af materialer, kan blive en uholdbar løsning. Derfor hjælper vi med materialevalg inden opstart- så du er sikker på at dit nye hegn/plankeværk får den levetid du ønsker.

Vi bygger ikke kun hegn af træ!

Selvom er vi er stolte af vores traditioner indenfor træarbejde, er vi ikke begrænset til kun at arbejde med træ. Stål og kompositmaterialer er ofte gode løsninger hegn med høj styrke, lang levetid og et minimum af vedligehold.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere og leverandører. På den måde kan vi levere præcis den løsning DU har brug for.

Kontakt os og lær mere om vores løsninger med hegn

skriv mail

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.