KØRESTOL OG HANDICAPVENLIGE LEGEPLADSER

ALLE skal have adgang til bevægelse, motion sanseindtryk, det er én af AP legs kerneværdier. Derfor søger vi altid at kunne tilbyde løsninger til alle kunder, unge som ældre, og også til dem med særlige behov.

Unikke muligheder for handicapvenlige legepladser

Derfor tilbyder vi også en pallette af kørestols venlige legeredskaber, som kan være med til at give fede oplevelser til dem der ikke lige selv kan gå ind på legepladser.

Kørestolsvenlige gynger

Kørestolsvenlige gynger findes i flere varianter, som kan benyttes både med og uden kørestolen.

Kørestolsvenlige karruseller

Kørestolsvenlige karruseller, hvor flere brugere kan være med på turen. Både flere kørestole, men også med alm bænke. Her kan man altså være flere sammen om en snurretur, på tværs af førlighed og alder. Måske en idé til ældreboliger, plejehjem hvor beboere og børnebørn kan få en fælles oplevelse, og have hyggelig tur sammen.

Legehuse og klatreborge

Desuden har vi legehuse og ”klatreborge” tilpasset kørestole, sådan at man kan være med til rollelege, og få en masse indtryk, på trods af at man skal have kørestolen med sig.

Løsninger og muligheder

Men én ting er redskaberne, noget andet den samlede løsning. Vores helstøbte gummibelægninger skaber et perfekt grundlag. Det er skridsikkert, og der ingen kanter og overgange kørestolen hænger fast i.

Vi kan lave ”kørebaner” man kan følge rundt som en bane.

Den samlede løsning skal naturligvis være tilpasset de særlige behov der er, det er derfor vi altid tilbyder individuelle løsninger. Erfaringen er, at kørestolsvenligt miljø giver et fantastisk spændende miljø, til glæde for alle, kørestol eller ej.

Vi elsker vores kunder, og besøger jer meget gerne til en dialog om jeres ønsker, og de muligheder vi kan tilbyde. Vi bliver kun bedre af JERES input.

Kontakt os og hør mere om handicapvenlige legepladser

Skriv mail

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.