Få et stimulerende og udviklende uderum

Dagplejer, vuggestuer, børnehaver, SFO og klub. Uanset hvor gamle børnene er, eller hvilke former for institutioner de er i, udvikler de sig med stor hastighed. Det gælder alt lige fra det sociale til det motoriske og sanselige. Med en legeplads til institutionen får børnene og personalet et spændende, sjovt og stimulerende rum, der dagligt er en udfordring af udforske.

Det er sjovt at opleve verden. Især for de små, da verden hele tiden byder på noget nyt, spændende og til tider farligt. Børn oplever bedst gennem leg. Både fordi det giver dem mulighed for at prøve sig selv af, være afventende og lære af andre. Men det giver også sociale færdigheder til at forberede dem på det, der kommer efter livet i institution.

Hos AP Leg udvikler og sammensætter vi legepladser til institutioner, der møder børnene i børnehøjde. Vi designer legepladsen med redskaber, der møder børnenes fysiske, kognitive, sociale og kreative udvikling.

Legepladser der indbyder til bevægelse

En legeplads skal ikke kun være sjov. Det er en stor del af det, men for børn ligger der meget mere i det. Når børn vælger specifikke legeredskaber, er det ikke tilfældigt. Det sker efter, hvor de er i udviklingen.

For os er det meget vigtigt ikke bare at designe og bygge legepladser til institutioner på samlebånd. For os er det vigtigt, at vi nøje sammensætter og udvikler dem efter, hvem målgruppen er, hvor i udviklingen de skal mødes og at redskaberne skal indbyde til bevægelse.

Det er vigtigt for børn at bevæge sig og få motion, da det opbygger knogletæthed, god motorik, balance og en god kropsbevidsthed. Det er alt sammen noget, der er grundlæggende elementer for et sundt ungdoms- og voksenliv.

For os skal en legeplads til institutioner gerne være med til at give gladere og sundere børn.

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvordan vi gør det? Så kontakt os meget gerne.

Legeplads til institutioner – få hjælp til at vælge redskaber

Skal der laves en helt ny legeplads? Eller skal den nuværende renoveres og have tilføjet nogle nye og spændende redskaber og udfordringer? Den gode legeplads indeholder redskaber og et design, der giver børnene mulighed for at komme i kontakt med hinanden og udforske lidt på egen hånd. Der skal være mulighed for stille leg og aktiv leg.

Gynger, klatrestativer, stier og legehuse er alle redskaber, der er gode og stimulerende på en legeplads til institutioner. Hvad der er det rette at vælge afhænger af, om der er tale om en dagpleje, vuggestue, børnehave eller en helt fjerde type af institution. Størrelsen på redskaberne skal gerne matche de små hænder og ben – ligesom de også skal matche de kognitive og fysiske færdigheder.

Det er bestemt ikke nogen nem disciplin at sammensætte en legeplads til institutioner, der er sjov at lege på året rundt. Men vi er eksperter i leg og børn og hjælper derfor meget gerne med kreative ideer og input, så I får en legeplads, der imødekommer børn og personalet på bedste vis.

Et professionelt og sikkert valg

Om du vælger legeredskaber til en vuggestue, børnehave eller SFO, er det vigtigt, at materialerne er sikre at lege på og med. Men materialerne skal også gerne være vedligeholdelsesfri og miljøvenlige, så de på alle måder er gode for børnene at lege på.

Hos AP Leg går vi meget højt op i sikkerhed og har også medarbejdere ansat til at foretage sikkerhedsinspektioner. Vi designer og sammensætter altid legepladser til institutioner med sikkerheden for øje – også når det gælder faldunderlag.

Der er mange ting at tænke på, når der skal opføres en ny legeplads i institutionen. Vi har styr på alt lige fra regler til sikkerhed, så I blot kan koncentrere jer om det, der er vigtigt: at få en ny og spændende legeplads.

Kontakt os gerne via mail eller ved at ringe til os på telefon 43 61 27 75.

Kontakt os og lær mere om vores løsninger til institutioner

skriv mail

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.