Løsninger

Find det du leder efter her. Finder du det ikke, så kontakt os ved at trykke på knappen under her. 


Kontakt os nu

Legepladsen er ikke kun et sted man leger. Det er et samlingssted både for børn og voksne, på tværs af generationer.

 

Legepladsen er også en vigtig del af børns udvikling. Både fysisk og mentalt. Det er her børn lærer social kontakt, opsøge andre børn, og være sammen med dem. En vigtig egenskab, som de har brug for at beherske resten af livet. Men det er er også på legepladsen at de under sikre forhold kan udfordre fysikken, og få sejrene ved at overkomme det, de ikke troede muligt. Som forældre er der ikke noget federe, end at se et barns ansigt lyse op, når de har gjort noget de troede ikke var muligt, og se deres selvtillid vokse. Dét skal vi styrke.

 

I den proces er det af største vigtighed at der er styr på sikkerheden. Derfor benytter vi KUN redskaber der er gennemtestet og godkendt efter strengeste standarder. Bla TÜV, CE og EN1176. Desuden bliver alle legepladser designet i samarbejde med vores egen højtuddannede legepladsinspektør.

 

Udover at redskaberne skal være i topklasse, ligger en stor del af sikkerheden i korrekt montage, og det underlag redskaberne står på. Der stilles nemlig forskellige krav alt efter redskabstype.

 

Vi leverer alle typer faldunderlag, herunder gummi-ringmåtter, armeret græs, faldgrus og forskellige typer gummibelægninger. Dem kan du læse mere om her : Faldunderlag

 

Den gode legeplads lader barnet blive udfordret gradvist, sådan at ”skridtene” ikke bliver for store. Lige netop dét er vores legepladser designet til.

 

Armgang, klatring, gynge og rutsche styrker alt sammen barnet, på styrke, motorik, kondition, balance og koordination. Alt sammen grundlaget for en sund og velfungerende krop.

 

Det vil vi gerne være med til. Vi brænder for at børn skal have gode betingelser, og forældrene et rart sted at være. Derfor tænker vi legepladsen som en helhed, som også kan kombineres med træning for de voksne. Se mere her: Udendørsfitness. Sådan at man er SAMMEN om en tur på legepladsen.

 

Vi tilbyder mange typer af legepladser, og tilpasser til JERES unikke behov. Det være sig naturlegepladser, klassiske legepladser eller tema-leg.

Men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i top-kvalitet, for at sikre en lang levetid, og et minimun af vedligehold, til glæde for økonomien.

 

Vi forhandler flere fabrikater af legepladser, og kan dermed skræddersy den bedste og mest fleksible legeplads til jer. Vi er med i processen fra start til slut, fra idé til færdigt produkt. Du kan tale med os hele vejen, selv med den uddannede montør på pladsen- for vi bruger kun danske håndværkere.

 

Det er nemlig en mærkesag for os.

 

Vi leverer det hele til legepladsen, sandkasser, gynger, karruseller, vipper, vippedyr, klatreborge, legetårne, rutschebaner, trampoliner, osv.

Du kan se meget her på siden, men allerhelst vil vi indbyde til en dialog om netop JERES ønsker, og kombinere det med vores erfaringer.

Se nogle af vores løsninger

Tryk på billederne under her