Er det på tide med en ny legeplads?

Er I på udkig efter inspiration eller specifikke løsninger? Med AP Leg får I rig mulighed for at designe og sammensætte en legeplads, der møder børnene i øjenhøjde. Vi designer, udvikler og monterer legepladser i høj kvalitet til offentlige og private uderum.

Om I er på udkig efter en ny eller opdateret legeplads til en skole, et boligområde, en naturlegeplads eller noget helt fjerde, spidser vi gerne ører og lægger hjernen i blød for traditionelle og kreative løsninger.

Legeplads med særligt tema

Overvejer I at få en legeplads, der skiller sig ud fra det traditionelle? En ny legeplads med et tema er en god måde at sætte gang i fantasien på. Det kan være med til at formidle et historisk emne, vække interesse for dyreliv eller gøre legepladsen til et sejt sted at være.

En legeplads er ikke kun et sted, hvor der ”bare” leges. Det er også her, der kan skabes en stærk identitet, eller hvor specifikke behov bliver understøttet. Om der er tale om specialskoler, specialinstitutioner, en børnehave eller folkeskole, er temaer altid et godt udgangspunkt for læring og sammenhold.

Se eventuelt vores redskaber i dinosaurer tema. Det er et populært valg blandt mange foreninger og institutioner, der ønsker “lidt ekstra” til legepladsen. Måske det også er noget for jer?

Legeplads til institutioner

I vuggestuer og børnehaver leges der meget. Det slider på redskaberne. Er det derfor tid til en ny legeplads, eller at den nuværende bliver opdateret med nye løsninger, er vi behjælpelige.

Når vi sammensætter nye legepladser til institutioner, gør vi det med udgangspunkt i flere parametre. Én ting er vores håndværksmæssige tilgang til legepladserne. Noget andet er vores viden om pædagogiske mål, legeværdier, sikkerhedskrav og kvalitet. Det skaber tilsammen et rigtig godt udgangspunkt for at skabe et legende uderum.

legeplads til boligforening

Er gyngestativet ikke længere sikkert at bruge? Mangler der nogle nye og spændende redskaber til de mindste? En ny legeplads eller legeplads med nye elementer er et godt valg, når det kommer til at trække familier til boligforeningen. For mange er det en vigtig del af det at vælge bolig.

Vil I gerne have nogle input? Eller have vores besyv på nogle ideer? Måske I gerne vil have et gratis besøg af vores konsulent i forbindelse med idegenerering? Kontakt os meget gerne for hjælp eller referencer.

Vi skaber nye legepladser med forskellige koncepter

Standardløsninger er ikke noget, vi gør meget i. Vi kan bedst lide at forme vores løsninger efter, hvad behovet, målgruppen og profilen er. En ny legeplads kan meget nøje tilpasses de mål eller den identitet, der er gældende for en skole, en idrætsforening eller specialskoler.

Om I har nogle specifikke ønsker til legeredskaber, nogle ideer eller der er kreativ frihed, er vi behjælpelige med at skabe en legeplads, der er indbydende, lærende, kreativ og lever op til de mål eller ønsker, I har.

Er I nysgerrige på vores redskaber og løsninger, kan I se mere her eller kontakte en af vores konsulenter.

Kontakt os og lær mere om vores løsninger til legepladser.
Både helt nye, eller opdatering af eksisterende.

skriv mail

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.