HVEM ER AP LEG

AP Leg er en del af Snedkermester Arne Pedersen, en tømrer- og snedkervirksomhed der startede i 1978. Virksomheden har gennem alle årene bygget på værdierne; kvalitet, innovation, miljø og socialt ansvar.

Vi er stolte af den udvikling Arne Pedersen har været igennem i løbet af årene. Vores mission i AP Leg ligger derfor tæt op af vores hovedselskab.

Mission

  • Når vi påtager os en opgave, løser vi hele opgaven.

  • En aftale er en aftale, og løses med højest opnåelige kvalitet, leveres til tiden og til kundens og vores egen fulde tilfredshed.

  • Vi tilegner os de nyeste teknologier, og vi vil fremme brugen af miljøvenlige produkter.

Vision

  • Vi vil være kundens naturlige valg til leverance af højest mulig kvalitet og service, indenfor etablering, renovering og service af legepladser.

AP Leg har stor erfaring i at udregne tilbud og priser på legepladser. Vi udarbejder professionelle tilbud og priser på legepladser i alle størrelser, og vi går ikke på kompromis med sikkerheden.

Vi ved at børn ville vælge de største legepladser hvis der var frit valg på alle hylder. Hos AP Leg finder vi de rigtige priser på jeres legeplads og sørger dermed for at børnene får mest for pengene. Uanset om det er et mindre eller større legeunivers I ønsker at skabe, er AP Leg den rette samarbejdspartner. Vi bygger den gode og sjove legeplads der passer til jeres ønsker, behov og krav.

Vi betragter det som vores opgave at være din ambassadør for at du får en legeplads du er tilfreds og glad for. Vi ser det som vores opgave at få jeres legeplads til at fungere. Vi kender til alle de små detaljer der kan drille, derfor overtager vi gerne alle de praktiske opgaver med at projektere, etablere, inspicere, godkende og vedligeholde legepladserne.

Det betyder for dig, at du kan nøjes med én og samme leverandør til hele legepladsen. På den måde kender vi historikken for de legepladser vi opfører, hvilket vil spare tid og besvær i fremtiden.

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.