SIKKERHEDSINSPEKTION

Sikkerhed på legepladsen er alfa-omega. Først og fremmest for børnenes skyld. Derudover er der et juridisk ansvar man er nød til at forholde sig til.

Langt de fleste legepladser er faste installationer, og de skal leve op til bygningsreglementet. En del af at leve op til bygningsreglementet, er at man kan dokumentere at legepladsen er i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Og det kan man ved at få udført en årlig sikkerhedsinspektion af legepladsen.

Sker der ulykker på legepladsen, hvor forsikringen skal dække eventuelle personskader, vil forsikringen højst sandsynligt kræve at der er foretaget en årlig hovedinspektion af legepladsen.

(Du kan læse mere om ansvar på legepladsen HER)

Sikkerhedsrapporten giver også et indblik i legepladsens generelle tilstand, som kan danne grundlag for den fremtidige strategi for vedligehold/renovering/udskiftning af legepladsen.

AP-leg benytter uvildige sikkerhedsinspektører. Det vil sige, at du modtager en uvildig rapport, uden salg for øje. Med billeddokumentation og beskrivelser af hver enkelt redskab. Rapporten har en klassificering fra 0-3, hvoraf 0 og 1 er sikkerhedsmæssige fejl og mangler.

Når rapporten er færdig, gennemgår vi den. Er der fejl og mangler af sikkerhedsmæssig karakter, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på reparation heraf.

Processen er meget simpel, kontakt os, og vi giver en pris på inspektion af jeres legeplads.

I kan også vælge at tilmelde jer vore serviceordning, hvor I bliver kontaktet pr. mail 1 gang årligt, når det er ved at være tid til inspektion igen. På den måde skal I ikke selv holde styr på hvornår der skal laves inspektion-  den klarer vi!

(I skal blot huske at acceptere mailen) 🙂

 

Jeres fordele

Fordele ved sikkerhedsgennemgang ved AP-leg:

  • Overblik/klarhed over sikkerhedsmæssige fejl og mangler
  • Juridisk sikkerhed. I kan dokumentere at legepladsen er i forsvarlig stand
  • Overblik over fremtidig reparation og vedligehold
  • Kort og simpel proces fra inspektion, over tilbud, til renoveret legeplads. Du behøver kun én partner.

Kontakt os og hør mere om sikkerhedsinspektioner af legepladser

Skriv mail

Vi kan hjælpe jer igang med jeres projekt. Vi kan endda hjælpe jer med materiale til fondsansøgninger. Det kræver blot, at I tager kontakt.