fbpx

Sikkerhedsinspektion

Sikkerheds
inspektion

En sikkerhedsinspektion sikrer dig og børnene mod utilsigtede hændelser.  

Eftersyn

Et eftersyn og en inspektion af en legeplads, bør og skal ske jævnligt. Der er visse regler der skal overholdes og dem kan du læse om længere nede.

Motiverende

Hvis en legeplads ikke er sikker, er den heller ikke motiverende at lege på. Børn opfanger hurtigt, hvad der virker og ikke virker, og bør tilbydes de bedste muligheder for motiverende leg.

Lovgivning

Er en legeplads offentlig tilgængelig er der er der en lovgivning der skal tages i betragtning. Vi hjælper gerne med alle aspekter forbundet med sikker leg på legepladsen.

Det her siger vores kunder om os

Sikkerhedsrapporten gav os et godt indblik i, hvad der skulle laves sikkert på legepladsen, og ikke mindst hvad det kostede at udbedre.

Lissie Nielsen - Køge

Vi har besluttet at få lavet en rapport oftere end hvad der kræves, alene for sikkerhedens skyld.

Emma Liv Jensen

Sikkerhedsinpektion

Sikkerheden på legepladser er alfa-omega. Først og fremmest for børnenes skyld. Derudover er der et juridisk ansvar man er nød til at forholde sig til. Sker der ulykker på legepladsen, hvor forsikringen skal dække eventuelle personskader, vil forsikringen højst sandsynligt kræve at der er foretaget en årlig hovedinspektion af legepladsen.


Sikkerhedsinspektion af legepladsen er IKKE et lovkrav, MEN som ejer af en legeplads har man ansvar for at legepladsen er i forsvarlig stand. Det vil sige, at sker der en ulykke, og at man ikke kan dokumentere at legepladsen lever op til de gældende krav (EN1176), kan man blive gjort erstatningsansvarlig. Man kan ikke “skilte” sig ud af erstatningsansvar, ved at sætte skilte op om at leg på legepladsen sker på eget ansvar. 


(Du kan læse mere om ansvar på legepladsen HER)


Sikkerhedsrapporten giver også et indblik i legepladsens generelle tilstand, som kan danne grundlag for den fremtidige strategi for vedligehold/renovering/udskiftning af legepladsen.

AP-benytter uvildige sikkerhedsinspektører. Det vil sige, at du modtager en uvildig rapport, uden salg for øje. Med billeddokumentation og beskrivelser.

Vi formidler kontakten, og har forhandlet den rigtige pris, og giver dig en håndfast pris på sikkerhedsinspektionen. Der kommer ingen overraskelser og ekstraregninger.

Når rapporten er færdig, giver vi et tilbud på eventuelle reparationer.

Jeres fordele

Fordele ved sikkerhedsgennemgang ved AP-leg:

  • Overblik/klarhed over sikkerhedsmæssige fejl og mangler
  • Juridisk sikkerhed. I kan dokumentere at legepladsen er i forsvarlig stand
  • Overblik over fremtidig reparation og vedligehold
  • Kort og simpel proces fra inspektion, over tilbud, til renoveret legeplads. Du behøver kun én partner.

tag kontakt nu

Vores konsulenter kommer gerne ud gratis og uforpligtende

Klaus Nielsen

Konsulent hos APLEG

Henrik Vilhelmsen

Konsulent hos APLEG

Rene Starup

Afdelingsleder og legepladsinspektør

Vil du vide mere?

For yderligere information, ring på

43 61 27 75

eller skriv til apleg@arnepedersen.dk